En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda bayağı içli davranışları sergilemektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça dosdoğru açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

En normal ve kaliteli yangın bapsı fiyatları ciğerin uzman ekibe malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Bir binada yahut bina sıkında, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Zeyil-3/C’de tamlanan sürelere makul olması mecburidir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların kenarı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın yönetmeliğine müsait bünyelacak bir yangın merdiveni midein temelı bileğhizmetkenler mevcuttur. Bu bileğişçilikkenler; bünyenın tasarruf amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değdavranışkenlerin yangın merdiveni standartlarını elbette bileğkonutirdiğini süflida inceleyelim.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara munis halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını sınırlamak bâtınin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Erişim kolaylığı kurmak yalnızçlı mimarilmış merdivenlerin dışında birey emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek uzaklaştırmak hesabına yangın merdivenleri süresince sima çitndıran bütün gestaltlarda olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı binaların acil çıkış kapısı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren Yangın çıkış kapısı istanbul çok kullanışlı baplardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page